Lisa Degerbjörk

2010-03-31
09:08:02

Påsklov
Sitter hemma å kollar på tv, njuter av att mitt påsklov har börjat! =) Vi åker nog troligtvis upp till vassi imån, skönt å roligt att få köra lite skoter. Jag har längtat hela vintern känns det som.. HAr inte haft tid att köra något alls, antingen har de varit skotertävlingar, jobb, en massa plugg eller dåligt väder..
Jag hoppas det blir bra väder i fjällen så man kan vara ute i alla fall.

Sista skotertävlingen gick ihelgen, eller jag hoppas han ska köra älvsbyn också den 14 April, fick ett mail om de igår. Så jag hoppas, de är för tidigt att sluta köra nu, den bästa tiden börjar ju nu!
Jag har under vinter som varit fotat ca 5000-6000 bilder på bara tävlingar har jag kommit fram till..
Vi var ju i Rovaniemi i helgen och det var jätte mysigt, vi grillade på lördagkväll å satt i Lasses buss å kökade i "långbord", så långt de nu går att göra de i en lite buss :b Men de var jätte mysigt, vi ställde skotrarna utanför under tältet med marschaller utanför. Sätter in en bild nedanför. Jeppe körde första av måna tävlingar i PRO OPEN. Jag var anska nervös, han är ju så liten å ska börja köra med alla stora pojkar. Ne de gillade jag inte, men har var jätte duktig, körde mycket bra för att vara första tävlingen. Tror han fått blodad tand nu gällande Pro Open. Därför hoppas jag att han ska köra Älvsbyn, åker inte pappa med får vi väl åka ensam då, för köra ska han i alla fall enligt han själv. =)

Nu ska jag packa lite och sen drar jag mig mot staden och Frida. Ha ett bra påsklov!





Ett mycket bra Team måste ja säga!