Lisa Degerbjörk

2011-01-26
20:25:45

Onsdag
Sitter och kollar lite på tv, har betalat en massa tråkiga räkningar... Kände mig så himla rik i måndags men nu är jag fattig som en kyrkråtta, nästan i alla fall =)
Har hafr föreläsning idag om kunskap- vad är kunskap? De känns mycket konstigt att vara tillbaka i skolan faktiskt, de har gått en vecka snart två veckor. Tiden går så himla fort. Det är så mycket som händer omkring en, en massa nollningar och en massa annat roligt =) Igår hade vi På rymmen på campus, vi sprang runt i två timmar så jag är måttligt mör i kroppen idag.. De känns att man inte tränat något på ett tag. Men nu ska jag komma igång , jag och Frida ska köpa iksu kort här någon dag. När det blir vet jag inte men snart hoppas jag.. Jag känner mig peppad att börja träna :)

Jag saknar alla där hemma och vill komma hem men ändå inte för de känns som jag nyss har kommit hit. MEn jag kommer i alla fall till vecka 10 de är ett som är säkert =) Wiiii, Jag längtar!! Fast jag vill gärna ha lite besök innan det så ni vet ! =)
Jag är ledig imorgon vilket är skönt men de är en hel del att plugga och jag MÅSTE verkligen städa nu känner det som.. Ne nu skriver jag bara en massa onödigt men jag ska försöka bättra mig på att uppdatera men vi ser ju hur det går..

Ha en bra kväll !




2011-01-18
21:43:54

Umeå
Har fått lite klagomål på att här inte uppdateras... Jag har inte haft orken att gör det men nu får ni ett litet inlägg.. Jag bor nu för tiden i umeå, ska plugga till förskolelärare. Universitetet är gigantiskt och jag som har sååå bra lokalsinner hittar varken in eller ut. Tur jag har Madde som visat runt mig lite:) Jag trivs än så länge i lägenheten, har inte fått iordning allt men de mesta i alla fall.. Förska skoldagen igår gick bra, jag var jäkligt nervös, men de gick bra ändå. Har varit ledig idag så de var skönt men trisst efter en dag bara. 
Jag vet inte hur jag skulle klarat mig en dag i ume om det inte vora för Frida som hjälpt mig. Vi har varit på IKEA och hon har tagit mycket bra hand om mig :)

Här kommer det lite bilder på lägenheten, de är dock väldigt fula tapeter men vi ska tapetsera om.


Ett stökigt rum

Lite bättre ordning



ett stycke vardagsrum





Köket

Hallen

Toaletten