Lisa Degerbjörk

2013-04-21
14:03:52

Alla har vi dåliga dagar...
... vissa fler än andra..
 
Skulle ut på en springtur idag,var inte alls peppad. Tog mig ut i solen, satte igång spotify med pepp musik och började springa. Kom inte långt innan benen och motivationen inte fanns där mer. Jag kämpade mig i alla fall genom skogen tills jag kom ut i bostadsområdet och där fick jag vända och gå tillbaka.. Varför blir man så less och besviken när det inte går som det ska. Idag kan en bidragande effekt vara att jag fuskat under helgen och ätit sånt jag egentligen inte borde.. Känner man efter för mycket, lite ont här och där.. Igår fick jag ont i örat också, kan det vara en orsak.. Jag vet inte.. Det enda jag vet just nu är att på tisdag ska jag klara hela rundan utan att vika av tidigare eller känna efter för mycket..
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan på kalas, Madde fyller nämligen 26 år idag! Hipp hipp hurra!!

2013-04-19
20:27:29

Mina nya snabbskor!

Hoppas på att bli snabb efter vägarna nu!!


2013-04-19
11:51:35

Fredag!!

Idag är de fredag, lite molnigt och lite sol. Startade morgonen med en promenad med Jullan och att snabbt stopp på Ica maxi. Har just gjort mig i ordning för att dra på stan med Sofie :) Ikväll blir de middag och mys med tjejorna! :)

Hockeyn igår gick ju inte som planerat, SAIK tog guld med 4 raka segrar... Bläääää!!

Trevlig helg !!

Så här kan man se ut efter en match som igår..


2013-04-18
15:35:01

Så nära men ändå så långt borta...

Gårdagen bestod av plugg med Sofie och sedan en springtur. Sprang inte så jätte mycket igår de Sofie promenerade, vi delade på oss så sprang jag till jag mötte henne sen vände vi å gick tillbaka :) på kvällen kom Sara förbi och jag slingade hennes hår, blev jätte bra faktiskt! Trodde inte alls det när vi väl började hålla på...

Idag har jag inte alls gjort mycket, tvättade på förmiddan och tog sedan en springrunda. Idag gick de hyfsat bra, fick jordens mjälthugg men sånt händer. De var nära att jag tog mitt mål idag men ändå så långt bort. Jag sprang 4,93 km på 40 minuter och då var jag tvungen att gå lite också för mitt mjälthugg.. Men i helgen kanske jag kan springa hela rundan i alla fall.. Man är ju nära döden känns de som men snart kanske de är lätt som en plätt!

Kvällen kommer bestå av hockey, Luleå spelar på hemma plan och idag hoppas jag verkligen att Luleå får vinna så de blir fler matcher! Vinner SAIK idag så blir de guld för dem... :( Hejja Luleå!!


2013-04-16
19:36:26

Då tar jag helg!

Sitter i soffan och kollar hockey, hejja Luleå!! :) unnar mig en skål med fruktsallad och turkisk yoghurt, mumma. Dagen har bestått av plugg, promenad, lite styrka och skolan en sväng. Har helg nu, eller i alla fall från skolan, måste plugga hemma lite men skönt att jag bara behöver vara hemma :)

Håller på att titta på olika sidor på nätet efter nya löparskor, finns ju hur mycket som helst ju! Jag vet inte hur jag ska kunna välja.. Men jag kanske får gå in på intersport eller något så de får hjälpa mig att hitta rätt skor!

Hoppas ni får en trevlig (hockey)kväll ! :)

https://cdn2.cdnme.se/1657650/6-3/pic_516d8ab8ddf2b346af156672.jpg" class="image">


2013-04-15
20:32:45

Då är de bara fortsätta kämpa...

...idag gick de inte alls lika bra att springa.. Och vad man blir besviken när det inte alls går som man vill och att man inte orkar lika långt som dagen innan... Men de är väl nu man bara ska fortsätta kämpa och inte ge upp för att man möter motgångar även fast de är lockande att sluta.. De är tur jag har Sofie som pressar nig och peppar mig att inte ge upp! Imorgon är det vilodag och jag ska ta en promenad istället för att springa. Har i alla fall insett att jag måste köpa bättre löparskor som ger bra stöd osv.. Får grymt ont i benhinnorna och lutar inåt med fötterna.. Vilket resulterar i att de känns som jag håller på att bryta fotlederna..
Nu väntar en dusch och sedan myskväll med Amanda framför Biggest Loser! :)

Trevlig kväll allesammans!


2013-04-14
21:43:41

Nöjd tjej!

Tog mig ut på en springrunda trotts att jag var själv, vilket absolut inte är likt mig.. Det blev en runda på ca 4,7km och jag tog den på 41 minuter! Å de bästa av allt att jag sprang nästan hela sträckan! Såå grymt nöjd med mig själv just nu!! :) kan bara bli bättre!!

Blev bjuden på middag hos Sofie och Marcus, super gott! Quesidillas (stavning) med sallad bjöds det på. Samtidigt kollade vi hockeyn, vilket inte gick som vi ville men aja.. De spelade ju bättre än igår i alla fall, bara ladda om till på tisdag. Då jäklar! :) nu ska jag sova, måndag imorgon vilket betyder nya friska tag! :)

God natt!!


2013-04-14
11:51:57

Long time no see

Nu var de riktigt länge sen igen.. Jag ska bu försöka bättra mig faktiskt! Just nu sitter jag och Sandra under varsitt täcke i soffan och kollar fear factor.. Sjukt program om jag får säga det själv. Rekommenderar inte att äta frukost eller någon annan måltid till detta program ;)
Helgen har bestått av bara massa trevligheter :) I fredags bjöd jag, Sofie och Madde på en trerätters middag till Gulle som fyllt år. Lördagen bestod av middag med Sandra och Carro :)
Idag har jag blivit bjuden på middag av Sofie och Marcus, samtidigt blir de att hejja fram Luleå i den andra finalen som sker på hemma plan för dem. Tur att man kan se de på tvn.. Innan de ska jag ut å springa en sväng. Vi har nämligen anmält oss till jogg 5km under blodomloppet så nu gäller det att börja träna så jag klarar mitt mål. Målet är att klara 5km på 40 min.. Kan bli svårt led tanke på att jag inte är så jätte tränad som jag egentligen vill vara.. Vi får se hur det går :)

Trevlig söndag allihopa! :)

Lite bilder från helgen