Lisa Degerbjörk

2012-04-19
08:38:58

19 April och världens finaste 1 månaders dag <3

Idag är verkligen ingen vanlig dag, för de är älskade lilla Hjalles 1 månaders dag idag! Wii!! Så fort tiden har gått, redan en månad, och växer så de knakar gör han också. Han kommer vara jätte stor när jag får träffa honom nästa gång :)

Nu sitter jag på bussen på väg till praktiken. Dag 4a idag och de känns ganska bra faktiskt. Barnen är så himla goa och snälla så :) idag har jag mitt första APT möte någonsin.. Spännande! Så de blir en låång dag idag.. Men de blir nog bra :)

Jag fick en bild på killen igår av "gammel" faster ;)


2012-04-15
14:09:42

15 April

Då var de söndag igen, veckorna bara springer iväg.. Helgen har gått alldeles för fort som vanligt.. Fredag spenderades med plugg innan lunch sen for jag, Madde och Sofie ner på stan där vi mötte upp Jullan och Micke som var här över helgen:) De var trevligt , snart kan vi träffas oftare. De ska flytta hut över sommaren! :) På kvällen blev jag bjuden på middag hos Sara och Björn, tack och bock det var jätte gott! :) satt där hela kvällen. Lördag, satt i soffan hela morgonen. Blev bjuden på mat hos Sofie:) lyx, jag vet! Sen gick vi vidare till Annica där vi drack lite vin och bara surrade på. Idag söndag, sitter i soffan.. Har flyttat över bilder från säsongen till Simon, ska skicka ett usb-minne till honom i veckan.. Idag blir det nog inte mycket mer än att städa och plugga lite.. Julia skulle kanske komma förbi om hon han innan henne mamma kommer:) hoppas på att hon hinner! :)


2012-04-14
12:44:32

14 April

Då har jag hunnit landa här hemma efter en vecka med plugg och uppackning. Påsken spenderades i byn, förrådsviken och de två sista nätterna i abisko och husvagnen med pappa, älskade Linn och Maria. De var mysigt och trevligt. Emma och per va också där när jag kom. Vi käkade påskmiddag på lördagkväll. Söndag Åkte vi ut å grillade, mys! Måndag åkte jag hem och tillbaka till Umeå :( de var strålande väder å inte kul alls att åka hem...

Nu sitter jag här i Umeå och de snöar.. Har snöat/regnat hela veckan, igår var de dock sol å blå himmel :D

Jag orkar inte skriva så mycket mer...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1657650/images/2012/pic_198359843.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1657650/images/2012/pic_198359964.jpg" class="image">


2012-04-06
12:28:05

6 April och långfredag

Jaha, då var den här långfredag.. Igår var vi som sagt i Kalix på tävling.. Jesper körde inte jätte bra i första heatet men hyfsat i alla fall.. Vurpade kurvan innan målgång.. Andra heatet tog han starten å ledde i nästan 3 varv innan Adam renheim körde om honom. Jeppe kom in tvåa i mål. När han kom till bilen sa han att något var fel, boggiehjulen hade pajat.. Panik skruvning innan sista heatet.. Dem han färdigt och starten gick, jeppe kom ut som tvåa och var på väg ikapp och om ettan när samma sak hände igen.. Han tog sig runt banan i alla fall och fick till semifinal men beslutade att det inte var värt att panik skruva igen eftersom att det inte kommer att hålla..
Det var synd att maskinen skulle tjorva igen men men bara att ta nya tag till nästa säsong :)

Nu ska jag hoppa i duschen sen kommer faster å plockar upp mig, grillning och mys står på dagens schema. Imorgon åker vi upp till båthuset en sväng och sedan vidare till husvagnen i Abisko..

Glad påsk på er! :)


2012-04-04
23:28:21

What doesn't kill us makes us stronger!

Jaha.. Då var man hemma än en gång.. Sista gången innan sommaren! Börjar att komma hem till mamma genom att stortjuta.. Är så sjukt irriterad och less just nu, nu får de fan vara nog på detta elände!!! Jag orkar snart inte nå mer.. Jag som ville ha en bra påsk fira med dem som betyder mest, fira med min älskade familj. Den började då jävligt dåligt!

Till något roligare så åker vi på tävling till Kalix imorgon, den sista för denna säsong:) och de bästa med de är att älskade lilla faster Camilla ska följa med! Wii! Hoppas pojken är taggad så han kör bra :)


2012-04-01
23:00:15

1 April

Ny månad och snart påsk.. Kommer ju inte få så långt påsklov men jag har ju haft en vecka nu så de känns bra ändå:) Kom tillbaka till Umeå idag, åkte med Jeppes team chefer i deras coola dodge! :) skönt att vara tillbaka på ett sätt men ska bli ännu bättre att komma hem på onsdag igen :) men sen är de ingen hemresa fören till sommaren och sommarlovet som kommer bli ett jobblov.. De blir nog bra, kommer tillbringa sommaren på icehotel i shopen :)

Helgen har vi tillbringat i Älvsbyn där SM-finalen gick på lördag. Det gick inte som vi hoppats på men de är bara träna mera och hoppas att det går bättre nästa säsong i stället! :) på torsdag kör Jeppe sin sista tävling och den går i Kalix. Ska bli roligt att fara dit i år igen. Tråkigt att säsongen är över bara.. En som jag är riktigt imponerad av efter helgens körningar och efter säsongen är Felix. Han har utvecklats nå så otroligt mycket under denna säsong. Han har börjat köra ruskigt bra faktiskt! Kul!!

Umeå levererar inte alls något bra väder, de vräker ner snö. Och de vägrar sluta, har säkert kommit 2-2,5 dec.. Blää. Hemma kan de komma snö men här vill jag ha vår, har helt siktat in mig på vår.. Har dessutom ramlat två gånger när jag gick från Jullan ikväll.. Inte kul... Så de är ju inte något plus för snö heller!! Tror aldrig jag klagat över snö någonsin men när man bor här och just nu så känner jag bara blöö för snö..
Ne nu ska jag inta sängen!

Go natt!