Lisa Degerbjörk

2011-02-26
16:20:23

Rolig lördag..
Sitter här hemma, har kollat lite skidor å städat. Har nu tvättis så jag får mig lite rena kläder. Dock inge roligt att tvätta här, äcklig tvättstuga! Blää.. Veckan har varit mycke plugg, har typ inte hunnit göra så mycket annat.. Första tentan igår och jag vet inte riktigt hur jag tror att det gick, kanske blir omtenta kanske inte, de återstår att se. Igår efter tentan var jag, Amanda, Madde och Sofie på stan å slösade en massa pengar. Ett par nya skor följde med hem, jätte fina tycker jag! Ljusblåa till sommaren =) =) Igår kväll hade jag och Amanda myskväll men vin, ost å kex, mumma =) Jag tror jag kör på mys ikväll också fast utan vin, ost å kex. Kanske städa klart innan de blir så sent.

Nu ska jag kolla lite handboll, trevlig helg =)

2011-02-13
20:01:47

SM kval 1, Lima

Ihelgen var det dags för SM Kval 1 i Lima. Lång resa ner för pappa å Jeppe, cirkus 130 mil. Själv hade jag bara ca 70 eller något sånt =) Vi hade kanon väder, solen sken och solbrillorna åkte på för första gången de här året :) 
Jag har inte uppdaterat så mycket men jag har varit lite förkyld och inte orkat slå igång datorn för att blogga. JAg har inte så mycket att säga om veckan som gått men jag kan ju tilllägga att jag nu inte är en nolla längre utan en etta. Vi hade sittning igår och jag kan tänka mig att dom hade svin kul, jag var ju inte med. Men med tanke på hur roligt det varit på de andra nollningstillfällerna så var det nog sviiin kul! 
Jag börjar räkna ner till olika saker nu både bra och dåliga.

- Ca. 3 veckor tills jag får åka hem till mitt kära Kiruna.
- Ca. 2 veckor tills min första tenta.
- Ca. 1,5 veckor tills den första examinerande upp giften ska vara inne.
- Ca. 3,5 månader tills vi åker till THAILAND !!!

Men nu ska jag kolla solsidan med Madde. Bilder från helgen kommer senare =)


2011-02-06
13:49:42

SM Stadioncross

Igår var det dags för race igen, Kul. Som jag längtat! =) Jesper blev uttagen att köra SM i Stadioncross i Sundsvall. Banan var inte så rolig tyckte jag, den var hård och isiga kanter. Han körde jätte bra, men det räkte inte till en final plats. Hård konkurens och bara de bästa, inga blåbär som var med. Jag vet inte riktigt vad han blev men det spelar ingen roll, han tog sig dit och körde jätte bra så vi är nöjd ändå =)
Nu är det bara för han att bygga om skotern till stock igen och sen ladda inför första sm kvalet som går i Lima till helgen.

Lite bilder från helgen


Jesper

Jeff Öijer

Adam Öhman

Johan Dahlgren

John Stenberg och Petter Nårsa

Viktor Stenman

Jesper

Jonas Stenberg

Adam Renheim