Lisa Degerbjörk

2010-11-08
15:58:53

Myspys

Har under helgen varit barnvakt till mina så hjärte barn Tya och Alfred. Dom är så söta! Vi har varit ute och lekt i snön, gjort lite snöänglar och kollat på när våran super grymma kusin Wille har spelat handboll =) Han är hur duktig som helst =)

Nu sitter jag hos min faster Camilla och ska tillbringa kvällen, natten och morgonen med henne. MysPys ska de bli =) De var ett tag sedan känns det som. Jag känner mig lite taskig som inte hjälper henne med maten som hon lagar till oss, kanske borde göra det. Om hon vill ha hjälp dvs =o) Vi ska, eller tanken är att vi ska gå ut och fota lite ikväll, i kylan :) De har blivit lite kallare nu ialla fall, läste på fejjan att de hade varit -27 i paksu i morse =) Brrr.. Men ack så härligt =)

Nu ska jag göra en insats om de behövs.

Mycke kärlek allihopa!

Lisa


2010-11-04
20:42:03

Robinson
Sitter hemma hos mamma, har fått nog så får se om det blir någon förrändring nu då. Annars förblir det så här. Jag är så jäkla less, fattar inte att någon förrändring inte skett. Är de mig de är fel på ? Jag vet inte kan ingen berätta de för mig ?

Sitter och kolla på Robinson och fy vad jag tyvker att de är tråkigt, de har blivit skit dåligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanske drar mig mos morre istället..

2010-11-03
00:10:10

Skoter är livet!

Ojojoj, nu var de väldans länge sedan jag skrev något. Men de händer inte så mycket i mitt liv just nu.. Arbetslös och fattig, kan inte bli bättre.. Eller?? Kanske jag har en massa tid att skriva nu när jag är arbetslös och bara sitter hemma å gör inget alls.. Sara har tjatat på mig att jag ska skriva så hon har något att läsa, så här Sara har du något att läsa. Inte för att de är så viktigt att veta vad jag gör varje dag men kanske kan komma fram något roligt ialla fall..

I söndags var det dags för Kiruna MK att köra första skoterträningen, mycket roligt att de äntligen är igång igen! Som jag längtat hela sommaren! Yiiha! Eller nå.. Kanske kan komma upp en bild eller två på de duktiga förarna. En mycket rolig sak som händer denna säsong, eller okej två roliga saker. Den första är att Frida gör en comeback =) Nu får de andra bruttorna passa sig! Frida är vass, nytändning och allt ! De blir en spänande säsong! =o) Den andra är att Jesper kommer att köra för Team Ski-doo Sweden!

Jag och Camilla här bestämt att vi ska åka utomlands till Thailand i två veckor. Nu vill vi börja jobba så vi kan boka resan och sen bara längta! Vi är dock lite osäkra på vart vi ska åka, har några valmöjligheter.. Men de är så fint så jag vill åka nunnunununu!!!!!

Nu ska jag göra lite annat spännande! Go natt mina få läsare :)

Lisa


Jesper


Simon visar Frida hur man inte ska göra ;)


Felix


She is back! She´s the man behind the mask ;)