Lisa Degerbjörk

2011-03-29
12:29:41

Värdegrund och hållbar utveckling
Har börjat en ny kurs igår och de här är verkligen den tråkigaste veckan hittills.. Igår hade vi två föreläsningar på 2 h vardera och idag har vi haft en på 1 h 14 minuter. Verkligen de tråkigaste jag vart med om. Men man får hoppas att det blir bättre så småning om, om inte annat så varar den bara i 4,5 vecka.

Sitter å kollar på tv, hart vart i skolan på föreläsning och har nu tvättis. Inte så roligt och det är ju inte den renaste tvättstugan så de är in med kläderna å sen springa ut.. Idag åker vi till skeå för att kolla hockey, Skellefteå - Luleå. HEJJA LULEÅ!!

Thailand närmar sig med storm steg. Resfebern har inte kommit riktigt ännu, men den kanske kommer snart. Eller de räcker om den kommer i början på maj. Men jag längtar =)

Ne nu ska jag hämta tvätten å sätta på en till..  Ha en bra dag.

HEJJA LULEÅ !!


2011-03-05
21:27:33

KIRUNA!!!!!!!!
Sitter hos sara, eller rättare sagt dasar hos/med sara! Ooootrolig skönt att vara hemma igen å träffa alla nära å kära å härliga människor. Jag har längtat som fasen efgter den här veckan så de är helt sjukt. Jag trodde aldrig att jag skulle få hemlängtan men sen jag flyttade till Umeå så har jag haft konstant hemlängtan. Fast jag har fantasktiskt bra människor i Umeå också =) Jag saknar bla Amanda som är kvar i Umpan.. Haft hemma hemma tävling idag och en dag till imorgon. Kul som tusan, fast jag gillar ändå att åka bil å på tävlingar på annan ort. Just nu sitter jag här å uppdaterar å försöker komma på den dans till sara men de går ganska segt.¨Några glas vin har vi hunnit med och jag vet inte riktigt vad jag skriver men de är härligt! =) Som tur är så har jag ju inte så många läsare, bara faster å sara som jag vet, kanske en kusin kan slinka in ibland men vad vet jag =)) Och de bästa med denna tävling är att jag fått se något riktigt bra, men vad säger jag inte ;) och ni som vet nämner inget här ! Men de är något ortoligt bra i alla fall :)


Kanske att ni kan få någon bild fårn dagen tävling om jag har lust och ork att sätta in nåra. Kanske på den bra jag sett men vad vet jag :) HEHE.
*Nu är det nog dags att låta datorn vara och om ett tag inta ferrumdansit! Hoppas vi ses där ! ;)

Puss å kram

Jag sak be att få bilderna fåran sara från idag så får ni se kanske om de är något att se dvs!

Puss å kram kära läsare och allt vad ni nu är ! SARA ÄR BÄST!!!