Lisa Degerbjörk

2011-05-17
22:00:32

Gossip girl
Har hamnat i gossip koma. Helt fast, vill bara se mer och mer. Men de går inte så bra att tajma in det när de är både jag å madde som kollar.. Just nu sitter jag å väntar på att hon ska bli klar så vi kan kolla något avsnitt till.. Jag vill bara kolla klart allt innan jag far iväg.. kan dock li väldigt svårt men vi ska försöka..

Idag har jag vart hos Sofie vi har gjort grupparbete, snart klar. förhoppningsvis imorgon:) Sen sommar lov =) Snart klar med tentan också, en halv sida kvar ungefär.. Kanske gör klart den ikväll... ne nu kom madde så nu gossip :D

Go natt! :)

2011-05-16
18:49:15

Flyttpack
Kanske dags för ett nytt inlägg.. Har just nu många järn i elden känns det som men men.. Snart är det över och jag å min faster åker till thailandet i två hela underbara veckor! Lite tråkigt på ett sätt att det bara är en vecka kavr, de betyder att de bara är 4 dagar kvar i lägenheten och i umeå med mina underbara vänner sen kommer vi inte att ses på 15 veckor :( Om dom inte tar sitt pick å pack och kommer upp till K:et dvs ;) Men de ska bli skönt att komma hem å träffa alla hemma också:) Jag håller på att pcka lite till thai och sedan flyttpackar jag också.. Nu är min tid på istidsgatan 42 över för den här gången.. Kanske jag kommer tillbaka till nydala kanske inte.. Jag vill i alla fall hitta en jäkla lägenhet, ska det vara så svårt.. Jobbigt att dra hem allt, de är inte lite saker..

Sista veckan i skolan nu och det är grupparbete som står på schemat och en hemtenta som nästan är klar, en fråga kvar. Skönt! Men på fredag kommer den förra tillbaka och jag har inte stora förhoppningar på den kan jag ju säga.. De blir nog att göra om den.. Menmen..

Jag har fått en ny favvo låt, running scared. Lyssnar sönder den nu men de gör inget :) Jag tyckte den var värdelös i början men den är faktiskt riktigt bra =) Men nu ska jag förtsätta packa å plugga. Tjao!

I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of life
I'm running I'm scared of breathing
Cause I adore you
I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of breathing
Cause I adore you