Lisa Degerbjörk

2012-05-18
05:40:11

18 Maj

Godmorgon godmorgon! Sitter nu på bussen på väg till sista dagen på praktiken.. Kommer sakna alla ungar som en tok, de känns verkligen att jag valt rätt utbildning nu. Ska bli grymt tråkigt att inte träffa dem igen.. Kanske får åka och hälsa på någon gång. :)

Idag beger jag mig mot Stockholm för att sedan på lördagmorgon ta flyget som går 06.05 mot Turkiet! :) en hel vecka med sol och bad, så otroligt skönt det ska bli och som jag längtat! Träffa kusinerna från Stockholm, som man inte sett på hundra år känns de som.

Helgen som varit har min älskade mamma, bror och Patrik varit hos mig och hälsat på. ( fast jeppe bodde hos Elin så klart ;) ) Jazza var ju självklart också med! :) de var grymt mysigt, synd att tiden gick så fort! Nästa gång vi ses kommer jag hem för sommarn! Skönt! :)

Ni får ha en toppen bra dag!


2012-05-05
09:21:42

5 Maj

Godmorgon godmorgon, eller?! När jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret var de vitt på backen och mitt humör sjönk till botten.. Jag hade hoppats på sommar men ej.. Vi har haft sol hela jävla veckan och nu så snö. Humöret blev lite bättre när jag fick sms av Julia och blev bjuden på frukost :) så nu sitter jag här å pratar med henne, efter frukost blir de plugg..

Ha en trevlig helg!


2012-05-03
08:16:22

3 Maj

Godmorgon! Vaknade halv 6 imorse av att solen trängde sig igenom persiennen, steg upp, tog på mig träningskläderna och begav mig ut på 50 minuters promenad :) stolt att jag gjorde de på morgonen! De blåste lite men var annars jätte skönt ute! Sitter nu på bussen på väg till praktiken och alla härliga ungar :) Jesper har idag anlänt till Umeå så ska väl träffa honom imorgon :) funderar på om jag ska Idas gå på pump idag halv 7, är grymt sugen men vi får se :) ha en super bra dag och njut av solen (om ni har någon) för de ska jag ;)


2012-05-02
12:28:22

2 Maj

Här kommer en bild som sammanfattar helgen och valborgsfirandet :)