Lisa Degerbjörk

2011-12-19
23:06:58

Måndag

Sitter i soffan och kollar en film. Har varit å hälsat på lilla fammo idag, skönt att träffa henne, sen var jag på icehotel och sa hej till mia och Malin efter det for jag på Lundströms och sedan med faster till Sofia. Ojoj, vad hennes mage har växt! Nu är de inte länge kvar, jag längtar som bara den efter den lilla knodden som finns där inne :) dagen avslutades med kaffe med Sandra, mamma å jeppe och sedan försökte vi sätta i hop julgranen men den såg ut att ha vissna så jäkla ful..


2011-12-18
22:30:59

Home sweet home

Har nu kommit till Kiruna, såå skönt. Ligger nu i sängen och ska sova, imorgon blir de att umgås med en god vän! :)

Go natt

(två bilder från dagen)


2011-12-18
16:24:01

Jullov!!!

Sitter nu i bilen i Älvsbyn, jeppe å felle har vart här å tränat. Ikväll kommer jag hem till älskade Kiruna, ska bli grymt skönt att få vara hemma i en månad! :) skönt att slippa skolan å allt plugg å de.. Få vara med sina nära å kära ska bli helt underbart, hinna jobba ska jag också..


2011-12-09
19:51:44

Snösnösnö

En massa snö har det kommit idag, men de är härligt! Nu börjar julkänslan är nu nästan framme. :) har varit på stan med Sara, Elin och Madde, vi käkade lunch och shoppade sedan lite julklappar :) nu är jag nästan färdig, de känns skönt. Nu ska vi kolla lite idol och bara mysa på! :)

Ha en bra fredag


2011-12-09
00:16:40

Ett nytt försök

Då gör jag ett nytt försök att hålla bloggen vid liv. Kanske uppdaterar oftare nu när jag har bloggappen i telefonen, tyckte att det var väldigt jobbigt att behöva gå in på datorn för att göra det förr.. Mycket har hänt sedan sist jag skrev, vääääldigt mycket men de Ids jag inte dra nu..

Just nu är det väldigt mycket i skolan och de är bara en vecka kvar sedan en månads jullov så de blir ganska skönt!!
I tisdags var jag i övik med Sofie och gjorde en ny tatuering, som jag själv är gryyyymt nöjd med. Jag kan inte sluta titta på den;) nu ska jag sova, promenad med Sara på morgonen å sedan stan :)

Go natt !